Voorstelling verkiezingsprogramma en kandidaten gemeenteraadslijst

Vandaag stelde het Vlaams Belang Koepel Gent zijn kandidaten voor die opkomen voor de gemeenteraad op 14 oktober. Koepelvoorzitter Johan Deckmyn was fier om opnieuw een volledige lijst voor te kunnen stellen. De kandidaten komen uit zowat alle deelgemeenten van Gent en komen uit diverse hoeken. Zo staat er een taxichauffeur, een leraar en voormalig radioman, een voormalig agent, een tandarts, enz op de lijst. De volledige lijst vindt u onderaan als tweede bijlage.

Daarnaast stelden Johan Deckmyn en gemeenteraadslid Wis Versyp (2e kandidaat op de lijst) het Vlaams Belangprogramma voor (zie eerste bijlage). Traditioneel was er daarbij uiteraard de nodige aandacht voor de vreemdelingenproblematiek en het veiligheidsthema. Maar het Vlaams Belang ging ook andere thema's niet uit de weg zoals senioren, de woonproblematiek, het onderwijs…

Ten slotte stelde gemeenteraadslid Ortwin Depoortere (3e kandidaat) de Gentse Vlaams Belang-campagne voor. Hierbij zal het Vlaams Belang een klein boekje verdelen met blanco pagina's. Op de kaft van het boekje staat de titel : “De resultaten van sp.a en Open VLD”. Verder zullen er nog zogenaamde wisselkaarten en kandidatenfolders verdeeld worden. Voor wie zich niet wil verdiepen in het lijvige Vlaams Belang-programma is er een aantrekkelijk alternatief: het Vlaams Belang maakte een klein boekje met als titel : “Van A tot Z” (dit boekje kan u hier nalezen). Daarin staat voor elke letter van het alfabet een woord genoteerd, waaraan een korte Vlaams Belang uitleg wordt gegeven.

Het volledige programma en het A-tot-Z-boekje kunnen via e-post worden opgevraagd.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...