Vlaams Belang voert actie: 2 x geel = rood!


Naar aanleiding van de rellen tijdens de voetbalinterland België-Turkije op grootscherm op de Kouter voert het Vlaams Belang een pamflettenactie. Voor het Vlaams Belang is het immers zonneklaar dat een flink aantal Turken in Gent zich helemaal niet wenst aan te passen. Zij supporteren enkel voor Turkije, schoppen bij elke gelegenheid herrie en gaan blijkbaar liever op de vuist dan als vreedzame voetballiefhebbers een aangename avond door te brengen. Om het in voetbaltermen te zeggen: het Vlaams Belang geeft 2 x geel.

2 x Geel voor het stadsbestuur dat deze multiculturele tijdbom heeft gecreëerd en – tegen beter weten in – hardnekkig in stand houdt.

2 x Geel voor de Turkse amokmakers die weigeren zich aan te passen en bovendien de Kouter omtoverden in een slagveld.

En 2 x geel = rood… Wie zich niet wil aanpassen en hier liever rel schopt, krijgt van het Vlaams Belang de rode kaart. Wie naïef de vreemdelingen blijft bepamperen, krijgt van het Vlaams Belang eveneens de rode kaart. En wie een rode kaart krijgt, die moet van het veld…

Om deze eisen van het Vlaams Belang kracht bij te zetten, zal het Vlaams Belang de komende dagen in de Gentse binnenstad, op de Gentse markten en in het bijzonder in de tijdens de laatste rellen getroffen straten (Keizer Karelstraat, Zuidstationstraat, Vlaanderenstraat, Brabantdam, Kouter) bijgevoegd pamflet (zie bijlage) uitdelen en bussen. De actie startte deze ochtend op de Vrijdagsmarkt met een uitdeelactie aan de marktgangers.

Johan Deckmyn
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...