Vlaams Belang start in regio Gent-Eeklo met nieuwe campagne:


Het Vlaams Belang in de regio Gent-Eeklo start met een nieuwe campagne:
“Politiek kan leiden tot geheugenverlies” (zie bijlage). Vandaag wordt immers vastgesteld dat de meeste politieke partijen voor de verkiezingen allerlei mooie beloften verkopen en dure eden afleggen, maar eenmaal de verkiezingen voorbij en de stemmen op zak, diezelfde politieke partijen zwijgen, hun beloften inslikken of erger, het tegenovergestelde doen van hetgeen ze beloofd hebben. Het Vlaams Belang is echter de enige partij die consequent zegt wat het volk stilletjes denkt, die doet wat het beloofd heeft en die nooit zijn radicaal programma zal verloochenen.

Met die sterke boodschap stapt het Vlaams Belang in de regio Gent-Eeklo naar de kiezer en om deze duidelijke boodschap kracht bij te zetten, krijgt elk nieuw lid van het Vlaams Belang een gratis usb-stick. Zo geeft het Vlaams Belang de Vlaming letterlijk “een geheugen”. Deze campagne gebeurt door massaal in de brievenbussen bijgevoegde folder te verspreiden, en kandidaat-leden hoeven enkel de ingevulde folder opnieuw op de bus te doen.

Een postzegel hoeft zelfs niet. Vergeet het niet!

Aarzel trouwens niet om bijgevoegde folder ook aan potentiële leden en Vlaams-Belangsympathisanten te bezorgen. Vergeet het niet!

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...