Vlaams Belang roept Gentenaars op om op 17 februari ’11 Vlaamse Leeuwenvlag uit te hangen

Vlaamse Onafhankelijkheid is enige antwoord op Wereldrecord 249 dagen zonder regering
Gratis Vlaamse Leeuwenvlag voor elke Gentenaar


Op donderdag 17 februari ’11 vindt naar aanleiding van de “Wereldrecordpoging 249 dagen zonder regering” een groot volksfeest aan het Sint-Jacobs in Gent plaats. Op 18 februari ’11 zal immers wellicht het bestaande wereldrecord van Irak, dat 249 dagen zonder regering zat, sneuvelen. Op voorstel van volksvertegenwoordiger Tanguy Veys roept het Vlaams Belang Koepel Gent de Gentenaars op, om op donderdag 17 en vrijdag 18 februari ’11 de Vlaamse Leeuwenvlag uit te hangen. Het enige antwoord op de bestaande regeringscrisis is immers Vlaamse onafhankelijkheid. Alle andere pogingen doen het land nog dieper in het Belgische moeras zakken en brengen geen zoden aan de dijk. Bovendien hebben bij de laatste verkiezingen van 13 juni ’10 in Gent alleen al, 53.769 kiezers (35,59% van de uitgebrachte stemmen) voor een van de “V-partijen” (N-VA, Vlaams Belang en LDD) gekozen.


Om de Gentenaars hierbij een handje te helpen, krijgt iedereen die dat wenst een gratis Vlaamse Leeuwenvlag thuis toegestuurd. Een bericht of briefje naar secretariaat.gent@vlaamsbelang.org of C de Kerchovelaan 9 te 9000 Gent volstaat.


Tot slot zal op 17 februari ’11, op het groot volksfeest aan het Sint-Jacobs dat over alle partijpolitieke grenzen heen plaatsvindt, het Vlaams Belang met een delegatie aanwezig zijn om de initiatiefnemers een hart onder de riem te steken.

Johan Deckmyn
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...