Vlaams Belang neemt frisse start in Gent!

Vlaams Belang meer dan ooit actief en aanwezig in straatbeeld.


Start van lange reeks aan acties en campagnes met gemeente- en provincieraadsverkiezingen als einddoel.

Met het einde van de kerstvakantie in zicht, start voor het Vlaams Belang Koepel Gent een onafgebroken periode van 10 maanden waarin tal van opvallende acties en spraakmakende campagnes op stapel staan. 

Hierbij zal de klemtoon liggen op het unieke programma van het Vlaams Belang en zal de partij bewijzen dat het als een hechte ploeg in de Gentse wijken meer dan ooit aanwezig is.

Het einddoel van deze lange termijn zijn de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van zondag 14 oktober ’12, waarbij het Vlaams Belang ervan overtuigd is dat de Gentse kiezer opnieuw zijn vertrouwen bevestigt in het Vlaams Belang.

Als startschot werd vandaag uitgepakt met een gadget die de komende periode onder Gentenaars in de winkelstraten en op de pleinen zal verdeeld worden; onder de vorm van een muntdoosje (zie bijlage) neemt het Vlaams Belang Koepel Gent letterlijk een frisse start in 2012.

Concreet bezocht de campagneploeg van het Vlaams Belang onder leiding van lijsttrekker Johan Deckmyn deze ochtend de bloemenmarkt op de Kouter, de winkelstraten op deze Koopjeszondag en Winterdroom op het Sint-Pietersplein.

In tegenstelling tot de Sleepstraat vorige week, was het duidelijk dat het Vlaams Belang vandaag wel welkom was, maar mogelijks lag de afwezigheid van sp.a-schepen Resul Tapmaz om de mensen op te hitsen hiervan aan de basis…

Tanguy Veys
Secretaris Vlaams Belang Koepel Gent

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...