Vlaams Belang Koepel Gent voert actie tegen lakse houding stadsbestuur bij samenlevingsproblemen met vreemdelingen

Burgemeester Termont heeft van Gent het mekka gemaakt voor gelukzoekers en profiteurs allerhande


Naar aanleiding van de ‘samenlevingsmap’ die stad Gent recent overhandigde aan zijn personeelsleden , waarin veel voorkomende samenlevingsproblemen met nieuwkomers worden toegelicht, voerde het Vlaams Belang Koepel Gent vandaag actie aan het loket “Migratie” van het Administratief Centrum (Woodrow Wilsonplein) met een eigen versie.

In een pamflet met als titel “Vlaming worden onder de Vlamingen in Gent” en met een bewerkt stadslogo (SLAP GENT), dat werd uitgedeeld aan de stroom vreemdelingen die het loket dagelijks bezoeken, werd de lakse houding van het stadsbestuur aangeklaagd en werd aan de vreemdelingen duidelijk gemaakt wat de echte overlast is en welke zware (gevangenis)straffen de daders boven het hoofd hangen. Aansluitend overhandigde een delegatie van het Vlaams Belang Koepel Gent, onder leiding van de volksvertegenwoordigers Johan Deckmyn en Tanguy Veys, een stapel door het Vlaams Belang herwerkte samenlevingsmappen aan de directeur van de stedelijke dienst Bevolking.

Voor het Vlaams Belang is het duidelijk dat wat de stad Gent ‘samenlevingsproblemen’ noemt, in feite dagelijkse voorbeelden van de weigering van grote groepen vreemdelingen om zich aan te passen. Dit bewijst voor onze partij bovendien dat de overheid aan deze vreemdelingen nauwelijks voorwaarden stelt om zich hier te vestigen en daar bovenop, als kers op de taart, een uitkering te krijgen.

Deze symbolische actie is een duidelijke aanklacht tegen het “pamperbeleid” van burgemeester Termont die van Gent het mekka heeft gemaakt voor gelukzoekers en profiteurs allerhande. Het Vlaams Belang zal blijven hameren op een kordate immigratiepolitiek en een streng inburgeringsbeleid.

Johan Deckmyn
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...