Vlaams Belang hekelt socialisten

Vlaams Belang trekt van leer

Vlaams Belang hekelt socialisten

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op komst en de spanning stijgt. Het Vlaams Belang deelt sinds kort ‘gadgets’ uit, waarbij ze duidelijk de socialisten als vijand hebben uitgekozen. In de 10.000 balpennen van het Vlaams Belang zit een uitrolbare flyer. Daarop staat langs de ene kant ‘Al eens in Gent geweest?’ en aan de andere zijde ‘Socialisme maakt meer kapot dan je denkt!’. “Het beleid van sp.a-burgemeester Daniël Termont is verantwoordelijk voor de verloedering van Gent”, luidt de uitleg. “Het socialistisch bewind in Gent heeft immers gezorgd voor nog meer overlast, sluikstorten, krakers en vervreemding in onze stad. Het is daarom voor het Vlaams Belang duidelijk dat, ondanks de BV-status en goed-nieuws-show van burgemeester Termont, socialisme meer kapot maakt dan de Gentenaar denkt.” (VDS)
Het Laatste Nieuws, Gent-Wetteren-Lochristi


————————

Vlaams Belang trekt van leer

Het Vlaams Belang voerde vrijdagmorgen opnieuw campagne in Gent. In het Sint-Pietersstation deelden de Gentse Belangers stylo’s uit met als boodschap: ‘Al eens in Gent geweest? Socialisme maakt meer kapot dan je lief is.’

Het Vlaams Belang moest in Gent afrekenen met de afgescheurde Belfortgroep en begint nu als één van de eerste partijen op snelheid te komen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Oktober mag dan wel nog ver verwijderd liggen, vrijdag verspreidde het Vlaams Belang toch al zijn boodschap via 10.000 balpennen. Daaruit rolde de boodschap ‘Al eens in Gent geweest? Socialisme maakt meer kapot dan je lief is.’ ‘Het socialistisch bewind in Gent heeft immers gezorgd voor nog meer overlast, sluikstorten, krakers, vervreemding in onze stad’, klinkt het in de mededeling van het Belang.
Het Nieuwsblad, 17 februari 2012

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...