Vlaams Belang Gent voert op 13/11 opvallende actie tegen lopende regularisatiecampagne

De nieuwe regularisatiegolf ging van start op 15 september ’09 en loopt ook in Gent tot 15 december ’09.  Het zal tot gevolg hebben dat in ons land meer dan 50.000 illegalen zich zullen aanmelden om papieren te bekomen.  Regularisaties brengen ook steeds een nieuwe immigratiestroom op gang via gezinshereniging, waardoor het totaal wellicht op zo’n 350.000 personen zal komen.  De aanwezigheid van zo’n grote groep illegalen ontwricht de samenleving in een stad. Verschillende wijken in Gent zien hun bevolkingssamenstelling drastisch wijzigen.

De meeste geregulariseerden zullen bovendien jarenlang een leefloon ontvangen. De helft van die geregulariseerden klopt immers ook nog eens aan bij het OCMW. In Gent werd tijdens de vorige regularisatiegolf de aanvraag van uiteindelijk zo’n 500 illegalen goedgekeurd, maar deze keer stond de teller na twee weken al op meer dan 650 aanvragen. Dit laks asiel- en immigratiebeleid kost dus vooral de Gentse belastingbetaler geld.

Aan dit lakse en onverantwoorde beleid moet dan ook een halt worden toegeroepen. Ons land is niet het land van melk en honing voor iedere economische gelukzoeker en avonturier uit de derde wereld.
Gent is niet het OCMW van de hele wereld!

Daarom zal het Vlaams Belang Koepel Gent morgen, vrijdag 13 november ’09, om 10.00 uur ’s morgens een opvallende actie voeren aan het Gentse stadhuis om deze wantoestand aan de kaak te stellen.

Johan Deckmyn
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...