Vlaams Belang Gent verspreidt 500 eurobiljet in alle Gentse brievenbussen

Folder “500 euro per asielzoeker per dag … En wat krijgt u?” als protest tegen totaal uit de hand gelopen federaal asielbeleid

Het asielbeleid van de ontslagnemende federale regering is totaal uit de hand gelopen. De Eerste Minister probeerde recent nog de toevloed aan Serviërs en Macedoniërs te verminderen, maar dat is absoluut onvoldoende. De overheid kan de massale immigratietoestroom niet langer in goede banen leiden. Er is een tekort aan opvangplaatsen. Asielzoekers verblijven in hotels op kosten van de belastingbetaler. Het OCMW van Gent wordt overspoeld met nieuwe steunaanvragen van asielzoekers en geregulariseerden. En nu krijgen asielzoekers die de federale overheid dagvaarden ook nog eens 500 euro per dag uitgekeerd.

Wie verdient er in ons land 500 euro per dag? In tijden van economische crisis en van toenemende werkloosheid hebben vele Gentenaars het financieel moeilijk. Ondertussen krijgen asielzoekers 500 euro per dag. In tijden van crisis moet de overheid de immigratie afremmen. Na de algemene regularisatie van eind vorig jaar kent ons land daarentegen een forse stijging van het aantal asielzoekers.

Met deze folder (zie bijlage) vraagt het Vlaams Belang om de immigratie te stoppen en de criteria voor gezinshereniging en huwelijksmigratie drastisch te verstrengen. Het federaal asiel- en immigratiebeleid kost de Gentse belastingbetaler handenvol geld. Het eigen volk is ook steeds meer het slachtoffer van de multiculturele politiek van de federale regering. Er is een tekort aan sociale woningen, aan plaatsen in de scholen, bijkomende overlast, toenemende werkloosheid…

Gelet op de dreigende federale verkiezingen en de bijhorende start van de sperperiode, verspreidt het Vlaams Belang in Gent dan ook in hogere versnelling de komende dagen de in totaal 10.000 folders.

In bijlage vindt u de folder.

Johan Deckmyn
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent

Bestuurslid

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...