Vlaams Belang-etentje met Bruno Valkeniers

Het Vlaams Belang Koepel Gent organiseerde op zaterdag 8 maart 2008 voor de tweede maal een steakfestijn. Na het succes van vorig jaar was het Vlaams Belang in Gent verplicht een grotere zaal te zoeken, het werd het buurtcentrum in Gentbrugge-Ledeberg.

De Gentse Koepelvoorzitter Johan Deckmyn verwelkomde het opgekomen publiek en stelde de spreker aan het publiek voor. De gastspreker was niemand minder dan de pas verkozen nationale voorzitter van het Vlaams Belang, Bruno Valkeniers (foto zie bijlage).

Eigenlijk was dit min of meer de eerste keer dat Bruno Valkeniers in deze hoedanigheid sprak op een etentje. En het werd een gesmaakte toespraak omtrent de politieke actualiteit!

Het werd een succesvolle avond met een grote opkomst. Zo’n 150 leden en sympathisanten kwamen opdagen om deze avond mee te maken. Naast de steak met frietjes (en dit allemaal naar believen) werd er een traditionele tombola gehouden met als hoofdprijs een hogedrukreiniger. Uiteraard werd er nog heel lang nagekaart en is het nu al uitkijken naar de volgende activiteit van het Vlaams Belang in Gent: een ontbijtgesprek met professor Eric Defoort op 27 april.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...