Vlaams Belang brengt leden en sympathisanten bij elkaar

Zaterdagmiddag 12 juli verzamelden een kleine 80 leden en sympathisanten op het terras van het regionale secretariaat op de Charles de Kerchovelaan voor een familiegebeuren. Vooreerst was er een barbecue, volledig verzorgd door de eigen ploeg met een semi-professionele man achter het BBQ-stel die aardig wat zweet liet. Nadien konden de aanwezigen genieten van een taartenbuffet en koffie.

Het was voor heel wat leden en sympathisanten een gelegenheid om kennis te maken met een groot aantal mandatarissen en koepelbestuursleden die de handen uit de mouwen staken om het zeer gezellig te maken.

Vorig jaar werd deze dag gekoppeld aan de aankomst van de Ronde van Frankrijk op amper enkele honderden meters van het bureau. Maar het ziet er naar uit dat de Gentse koepel er een jaarlijkse traditie wil van maken en dat wordt duidelijk gesmaakt door de Gentse leden.

Voor de Gentse koepel is het alvast het slot van een bijzonder druk politiek jaar, waar de partij zich duidelijk profileerde, onder andere op de netheid van de stad en de toenemende, door het College gedoogde vervreemding en islamisering van delen van de stad.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...