Vlaams Belang bevraagt Gentse bevolking via ‘Uw mening telt!’

73 vragen in 90.000 Gentse brievenbussen
Antwoorden nodig voor aanpak verwachtingen en noden die huidige bestuursmeerderheid zonder oplossing laat

Nog slechts enkele maanden scheiden de Gentenaars van nieuwe gemeenteraadsverkiezingen.  Op zondag 14 oktober ’12 is het immers aan hen om te beslissen of de huidige meerderheid Gent goed of slecht heeft bestuurd. Daarom vraagt het Vlaams Belang Koepel Gent de mening van die Gentenaar en dit door middel van een enquête “Uw mening telt” (zie bijlage) die door de post verspreid werd in niet minder dan 90.000 Gentse brievenbussen, samen met de Vlaams-Belangperiodiek De Strop.  De reacties van de Gentenaars op niet minder dan 73 vragen in deze enquête over tal van belangrijke onderwerpen (veiligheid, leefbaarheid, wonen, netheid, huisvuil, sluikstorten, immigratie, identiteit, inburgering, inspraak, dienstverlening, bereikbaarheid, mobiliteit, ruimtelijke ordening, cultuur…)  zullen het Vlaams Belang helpen een juist antwoord te geven op de verwachtingen en op de noden die de huidige bestuursmeerderheid zonder oplossing laat. Deze antwoorden zullen het Vlaams Belang leren wat beter kan en wat anders moet. Ja, het Vlaams Belang voert oppositie. Omdat het moet. En de raadsleden van het Vlaams Belang zullen met goede argumenten verkeerde beslissingen blijven aanvechten. Maar zij zullen ook met eigen voorstellen naar voor komen en constructief meewerken als dat kan. Op die manier kan het Vlaams Belang een sterke schakel zijn in een vernieuwend en creatief stedelijk beleid. Daar heeft Gent behoefte aan. Dat beleid moet er nu komen!

Het Vlaams Belang Koepel Gent rekent op een hoge respons van de Gentenaars, zodat de partij ook in de toekomst kan zeggen wat de Gentenaar stilletjes denkt

Hiervoor worden kosten noch moeite gespaard; de enquête kan immers gratis met een bijgeleverde enveloppe worden teruggestuurd of ingevuld worden op http://enquete.vlaamsbelanggent.org/ of tenslotte gewoon afgegeven worden op het regiosecretariaat in Gent.

Want de mening van de kiezer telt; ook in Gent!

Twijfel niet: het moet nu !

Johan Deckmyn
Gents Lijsttrekker 2012
Voorzitter Koepel Gent

—————–

In de media verscheen hieromtrent het volgende:

Vlaams Belang bevraagt Gentse bevolking

Vlaams Belang Koepel Gent vraagt de mening van de Gentenaars, via een enquête “Uw mening telt”. De enquête werd door de post verspreid in 90.000 Gentse brievenbussen, samen met de Vlaams-Belangperiodiek “De Strop”.

De reacties van de Gentenaars op de 73 vragen in deze enquête over tal van belangrijke onderwerpen (veiligheid, leefbaarheid, wonen, netheid, huisvuil, sluikstorten, immigratie, identiteit, inburgering, inspraak, dienstverlening, bereikbaarheid, mobiliteit, ruimtelijke ordening, cultuur…) zullen het Vlaams Belang helpen een juist antwoord te geven op de verwachtingen en op de noden die de huidige bestuursmeerderheid zonder oplossing laat.

Johan Deckmyn: “Deze antwoorden zullen het Vlaams Belang leren wat beter kan en wat anders moet. Ja, het Vlaams Belang voert oppositie. Omdat het moet. En de raadsleden van het Vlaams Belang zullen met goede argumenten verkeerde beslissingen blijven aanvechten. Maar zij zullen ook met eigen voorstellen naar voor komen en constructief meewerken als dat kan. Op die manier kan het Vlaams Belang een sterke schakel zijn in een vernieuwend en creatief stedelijk beleid. Daar heeft Gent behoefte aan. Dat beleid moet er nu komen!”

Het Vlaams Belang Koepel Gent rekent op een hoge respons van de Gentenaars, zodat de partij ook in de toekomst kan zeggen wat de Gentenaar stilletjes denkt. Hiervoor worden kosten noch moeite gespaard; de enquête kan immers gratis met een bijgeleverde enveloppe worden teruggestuurd of ingevuld worden op http://enquete.vlaamsbelanggent.org/, of tenslotte gewoon afgegeven worden op het regiosecretariaat in Gent.
22 maart 2012,  http://www.gentblogt.be/2012/03/22/vlaams-belang-bevraagt-gentse-bevolking

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...