Stoverij-avond weer schot in de roos!

Op vrijdag 14 september organiseerden gemeenteraadslid Gabi De Boever en Vlaams parlementslid Johan Deckmyn nu al voor de 10e keer hun ondertussen welgekende stoverij-avond in Oostakker. Iedereen is uiteraard welkom op deze avond, maar hij wordt in de eerste plaats uiteraard wel georganiseerd voor de leden en sympathisanten uit Oostakker en Sint-Amandsberg.

En die leden en sympathisanten waren dit jaar opnieuw van de partij! De avond ging van start met een welkomstwoordje van Gabi, die de uitbaters van zaal “De verademing” bedankte voor al die jaren dat we er welkom waren. De zaak sluit eind september echter de deuren, zodat Gabi en Johan volgend jaar een andere locatie zullen moeten zoeken.

Vlaams parlementslid Johan Deckmyn sprak daarna kort eventjes de zaal toe en wees erop dat het Vlaams Belang meer dan ooit nodig is. Ook in Gent, waar de veiligheidsproblematiek en de massale instroom van Roma uit Bulgarije belangrijke politieke thema's blijven.

Maar de stoverij-avond is vooral een avond van gezellig samenzijn. En gezellig was het zeker en vast. De avond liep uit tot in de vroege uurtjes en de vele aanwezigen kijken al uit naar een volgende editie!

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...