Stem op Gentse kandidaten!

Het is bijna zover: overmorgen mogen we nog eens naar de stembus. Ditmaal voor de federale kamer en senaat. Deze verkiezingscampagne blonk vooral uit in het weghouden van de thema’s die de kiezers echt aanbelangen uit de media. Dit uiteraard om vooral het Vlaams Belang niet teveel wind in de zeilen te geven. Ik moet zeggen dat ik met vertrouwen de verkiezingen tegemoet ga en hoop op een stevig resultaat.

In Oost-Vlaanderen is er een nieuwe lijsttrekker, Guy D’Haeseleer en ook voor hem is het belangrijk om een stevig resultaat neer te zetten. Guy D’Haeseleer lost volksvertegenwoordiger en Gents boegbeeld Francis Van den Eynde af als lijsttrekker. Francis vond dit – in het teken van de verjonging van de partij – ook een belangrijk signaal. Francis Van den Eynde blijft uiteraard de lijst steunen vanop de derde plaats en voerde de afgelopen weken intensief campagne samen met de andere Gentse kandidaten op de lijst : Ortwin Depoortere (7e plaats kamer), Gabi De Boever (17e plaats kamer) en Kristina Colen (6e opvolger senaat).

Ik zou jullie willen vragen in het bijzonder de nieuwe lijsttrekker en uiteraard alle Gentse kandidaten uw voorkeurstem te geven. U mag immers op verschillende kandidaten stemmen.

Zondagavond verzamelt het Vlaams Belang in het ’Biljartpaleis’ in wondelgem (Morekstraat 609) vanaf 19 uur. U kan daar onder andere de verkiezingsuitslagen volgen op een groot scherm. Ik wens jullie alvast allemaal een mooie zondag toe en misschien tot zondagavond!

Johan Deckmyn
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent

Kandidaten uit Gent:

Francis Van den Eynde, 3e plaats kamer
Ortwin Depoortere, 7e plaats kamer en 3e opvolger
Gabi De Boever, 17e plaats kamer
Kristina Colen, 6e opvolger senaat

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...