Steakfestijn Gent: op naar 14 oktober!

Met ruim 170 eters was de grote zaal van het Dienstencentrum van Gentbrugge weerom goed gevuld voor het steakfestijn van het Vlaams Belang in Gent. 

In zijn inleiding liet Johan Deckmyn niet na om een militante van de partij in de bloemetjes te zetten. Zij zorgde er voor dat vanaf nu de Gentse eetfestijnen voorzien zien van kwalitatieve tafellakens. Het geeft het geheel een mooi cachet.

In zijn toespraak overliep Europees Parlementslid Philip Claeys de actualiteit in de EU. Uiteraard was Griekenland de hoofdvogel. Een hoofdvogel omdat de Europese Unie nu met de vinger wijst naar de Grieken maar dat men graag vergeet dat de EU-nomenclatura perfect op de hoogte was van de gang van zaken in het land waar de wieg van onze democratie staat. Didier Reynders gaf dat met zoveel woorden overigens toe.

Daarnaast wees hij ook op de rol van de EU in de toestroom van vele tienduizenden vreemdelingen naar Vlaanderen. Er worden zelfs plannen gemaakt om 60 miljoen immigranten aan te trekken. In tegenstelling tot in Vlaanderen, en zeker in Gent, doet de N-VA daar helemaal niks tegen. Frieda Brepoels, die samen met de groenen in één fractie zit, keurt alle maatregelen die onze grenzen openzetten voor Oost-Europese en Noord-Afrikaanse inwijkelingen gewoon goed.

Tot slot keek Claeys vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen en mocht vaststellen dat het Vlaams Belang terug op de rails zit en dat de kiezers dat beseffen. De laatste opiniepeiling gaf een duidelijk signaal in die richting. Met het Vlaams Belang is men nog lang niet klaar!

Nadien konden de eters aanschuiven en volgde de traditionele tombola.

Het Gentse en Vlaams Belang is klaar voor 14 oktober!

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...