Recordopkomst voor Steakfestijn Koepel Gent

Een nooit geziene opkomst op het jaarlijkse steakfestijn van het Vlaams Belang Koepel Gent. Met ruim 210 eters was de grote zaal in het Dienstencentrum net groot genoeg. Wat sommige media mogen verhopen, klopt dus zeker niet: het Vlaams Belang in Gent is bijlange na nog niet dood en werkt met vereende krachten verder.

Heel wat bezoekers spraken Johan Deckmyn aan op de acties die de Gentse afdeling voerde de voorbije tijd. De Sleepstraat bijvoorbeeld. Of de Suske en Wiske-kalender.

Tijdens de avond werd ook stilgestaan bij het overlijden van Marie-Rose Morel met een minuut stilte.

Natuurlijk kwamen heel wat eters voor de tafelgast Filip Dewinter. Die gesprekken gingen uiteraard over de aanslepende onderhandelingen waar op geen enkel moment enige duidelijkheid is dat er ook maar een beetje van een hervorming komt. Het boek ‘O² – De ordelijke Opdeling’ van Gerolf Annemans had vorige maandag al heel wat bekijks, ook nu was het een onderwerp dat de zaal beroerde.

Verder kwamen de pogingen van de multiculturele kerk, daarin gesteund door de monarchie en de Franstalige politici, om onze maatschappij verder te islamiseren aan bod. Meest frappante voorbeeld daarbij was de voorstelling van het rapport voor meer multiculturaliteit, bijgewoond door ‘Madame Non’ Milquet, die voorstelt om onze oude feestdagen in te ruilen voor mondialistische onzin à la de dag van de diversiteit en tegen racisme en de islamitische feesten van het schaap en het suikerfeest.

Ondertussen konden de aanwezigen genieten van overheerlijke biefstuk-friet.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...