Over falende banken en ongelimiteerde immigratie…

Gisteren was Filip Dewinter gastspreker tijdens het Gentse Seniorenforum. Tachtig aandachtige senioren waren opgedaagd om de zoals steeds begeesterde Filip aan het werk te zien.

Vele onderwerpen kwamen aan bod. Zo werden de banken en financiële sector terecht door de mangel gehaald. Het zijn immers veelal de Vlaamse senioren – met één van de laagste pensioenen in Europa – die slachtoffer zijn van het wanbeleid van deze instellingen, die dan nog eens gepolitiseerd mis-bestuurd worden. Niemand kan er nog mee lachen., het is intriest.

Ook de veiligheid van senioren is een heikel punt dat regelmatig in de media komt. Recent nog met de krasse 84-jarige die in Borgerhout, na de zoveelste inbraak, zichzelf verdedigde en als gevolg daarvan nu zijn huis heeft moeten verlaten. Omdat het omsingeld werd door allochtonen. In een krant mochten we gisteren op de voorpagina lezen dat de jonge knaap die een messteek kreeg, een lieve brave jongen was. Vandaag lezen we dat het zijn 44ste misdrijf was.

De link naar misdaad en immigratie was vlug gelegd. Filip hekelde de bijna niet meer te stuiten immigratie van moslims en Oost-Europeanen. Vooral de inpalming van Europa door de islam, is een zwaar onderschat gevaar, waar Europa ooit eens wakker zal van moeten worden alvorens het te laat is!

Bij een koffie en versnapering werd na de boeiende uiteenzetting verder gediscussieerd door de aanwezigen. Deze thema’s liggen senioren nauw aan het hart, dat is duidelijk.

Bedankt Filip voor een geslaagd Seniorenforum, graag tot een volgende keer.

U kan hier kan u een gedeelte van de toespraak bekijken.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...