Nieuwjaarsreceptie Gent: blijven geloven in de droom van ons Vlaanderen!

Een tweehondertal receptiegangers deze morgen in Wondelgem voor de nieuwjaarsreceptie van het Gentse Vlaams Belang.

Koepelvoorzitter Johan Deckmyn stelde in zijn inleiding dat het Vlaams Belang in Gent zeer actief was in 2009 en dat 2010 er zeker niet rustiger op wordt. Hij had dan het genoegen om gastspreker Gerolf Annemans in te leiden.

Die voelde zich al snel thuis in Gent: bij zijn aankoop van een nieuwe wagen had hij zich immers een in Gent geproduceerde Volvo gekocht. Hij kon niet langs de problemen binnen de partij in 2009 en stelde nog eens dat discussies binnen de partij ook daar moeten gevoerd worden en niet in de pers. Een duidelijk applaus was zijn deel.

Hij haalde een anecdote aan uit de beginjaren van zijn carrière toen het Vlaams Blok protesteerde tegen de sovjet-dictatuur en afgedaan werden als dromers. Een paar jaar later verdween het communisme. Annemans riep de aanwezigen dan ook op de droom voor een onafhankelijk Vlaanderen te blijven behouden. De partijen die immers verandering beloofden, bewijzen vandaag immers dat ze het niet kunnen of niet willen binnen België. Daarom is het van het grootste belang om te blijven vechten voor dat onafhankelijk Vlaanderen. En dat zal het Vlaams Belang blijven doen. Als enige partij.

Nadien konden de aanwezigen genieten van een natje en een droogje.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...