Nieuw politiek jaar

Het politieke jaar is opnieuw van start gegaan. Het belooft een geanimeerd jaar te worden, wellicht zonder verkiezingen. Alle Belgische regeringen die dit landje rijk is, trekken zich nu al de haren uit het hoofd over de wijze hoe het gat in de begroting moet toegereden worden.

Men durft niet aan de socialistische PS-verworvenheden te raken, efficiënt bestuur is ver weg en aan de transfers van Vlaanderen naar Wallonië mag al zeker niet worden geraakt. Enige oplossing is nog maar eens in onze zakken te zitten!

En ondertussen begint de islamitische zweer open te barsten en jutten imams zoals Nordine Taouil de moslims op in hun strijd voor de hoofddoek. Tezelfdertijd wordt een tweede regularisatiegolf voor illegalen op gang geschoten en legt men nu de basis voor nieuwe gezinsherenigingen en de verdere vervreemding in Vlaanderen.

Enkel het Vlaams Belang klaagt dit alles systematisch aan en organiseert protest, zowel in parlementen als op straat. Daar hoor je echter niet al teveel van in de media. Toch zal het Vlaams Belang de komende weken en maanden – ook in Gent – verdergaan op de ingeslagen weg. Wij strijden verder, tot spijt van wie het benijdt

Johan Deckmyn
Vlaams parlementslid
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent

Johan Deckmyn

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...