Koepel Gent viert nieuwjaar

Op zondag 20 januari vierde het Vlaams Belang Koepel Gent haar traditionele nieuwjaarsreceptie. Er kwam, ondanks de sneeuwval en de spekgladde wegen, toch heel wat volk opdagen. Zo'n honderdtal Vlaams Belangers waagden zich door de sneeuw richting het Biljarthuis in Wondelgem.

De receptie begon, gewoontegetrouw, met enkele toespraken. Gents militantenverantwoordelijke Martin Gyselinck nam even het woord om de militantenwerking in Gent toe te lichten. Hij riep de aanwezigen ook op om elke derde zaterdag van de maand af te zakken naar het Hof van Vlaanderen in Wondelgem. Van 15 uur tot 18 uur is er een gezellig samenzijn voor leden, militanten en sympathisanten dat wordt voorafgegaan door een korte vergadering, waarbij elke maand andere onderwerpen kunnen worden aangesneden.

Gents Koepelvoorzitter Johan Deckmyn had het in zijn toespraak uiteraard over de nieuwe gemeenteraad die begin januari werd geïnstalleerd. Hij gaf al aan dat het Vlaams Belang sterk is gestart met tal van mondelinge en schriftelijke vragen en stelde dat het Vlaams Belang – alhoewel nu met minder raadsleden – van plan is om zes jaar stevige oppositie te voeren!

Maar een nieuwjaarsreceptie is vooral elkaar ontmoeten bij het begin van het nieuwe jaar en met een glaasje in de hand gezellig bij elkaar zijn en klinken op het nieuwe jaar. En aan gezelligheid ontbrak het daar in Wondelgem zeker niet!

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...