Johan Deckmyn lacht te luid

Ondanks alle interne problemen en ruzies die er zijn binnen het Vlaams Belang in Gent, kunnen ze daar nog altijd lachen. En daar zijn zelfs bewijzen van uit onverdachte bron. Vlaams parlementslid Johan Deckmyn – de geplaagde voorzitter van de Gentse Vlaams Belang-koepel – is officieel op de vingers getikt. Door voorzitter Jan Peumans van het Vlaams Parlement, nog wel. Die schreef zelfs een briefje met de boodschap Johan, een beetje minder luid lachen, aub en liet dat per bode aan Deckmyn bezorgen. Die was eerst verbaasd (‘Ik was in de koffiekamer van het parlement, hoe kan hij me van daaruit gehoord hebben’), maar vervolgens toch ook een beetje trots op de kleine reprimande. Hij zette het briefje zelfs op zijn Facebook-pagina. En haalt nu dus zelfs deze kolommen. Want wie het laatst lacht… (tod)
Het Nieuwsblad, aan Gent gebonden

————————————–

Tijdens één van de vorige plenaire zittingen werd Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Deckmyn door de parlementsvoorzitter Jan Peumans schriftelijk berispt wegens het te luid lachen. Vreemd omdat Deckmyn zich toen in de koffiekamer bevond.

Per bode werd aan Deckmyn een brief van de voorzitter bezorgd (zie bijlage) met het verzoek om minder luid te lachen.  Toen Deckmyn de brief op Facebook plaatste resulteerde dit in een mum van tijd tot tientallen reacties. Niet minder dan 50 reacties en 28 personen die dit leuk vonden (onder meer Vera Celis, Vlaams volksvertegenwoordiger en partijgenoot van Peumans ).

Deckmyn heeft begrip voor de zorgen van de voorzitter en zal proberen in het vervolg minder luid te lachen…

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...