In de reeks ‘de Islamisering van Gent’: een nieuwe kaakslag voor de Gentenaar!

Vandaag een nieuw hoofdstuk in de reeks “de Islamisering van Gent”. Nadat onze scholen (vrijaf tijdens Islamitische feestdagen), zwembaden (Talibanzwemmen voor moslima’s), winkelstraten (Arabische opschriften)en winkels (Halal voedsel) steeds verder Islamiseren, krijgen de Gentenaars vandaag een nieuwe kaakslag te verwerken. Sinds vandaag wappert immers een Turkse (!) vlag op de kerktoren van de Sint-Jozefskerk in de Gentse Wondelgemstraat. 

De voetbalwedstrijd België-Turkije zal daar wellicht niet vreemd aan zijn, maar het is ongehoord dat een katholiek monument ontsierd wordt door een vlag die symbool staat voor de verdere Islamisering van Gent en zeker niets met het Christendom te maken heeft. Dit is een kaakslag voor katholiek Vlaanderen!

Er wapperen trouwens ook geen Vlaamse Leeuwenvlaggen aan het toenemend aantal met Vlaams belastinggeld gesubsidieerde moskeeën in Vlaanderen.  En dan heb ik het nog niet hoe alles wat katholiek is in de Arabische landen lijdt onder de onverdraagzame Islam.  Hoe die vlag daar geraakt is, is voorlopig een raadsel, maar ik roep pastoor Koen Blieck op om zo snel mogelijk deze schandvlek te verwijderen.

Tanguy Veys

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...