Campagnewagen Vlaams belang nu reeds beklad

Campagnewagen Vlaams Belang beklad

 

Vlaams Belang organiseert sinds vorige week een opvallende campagne die oproept tot het actief opsporen en repatriëren van illegale immigranten. Deze campagne is gelijkaardig aan die van de Britse overheid hieromtrent vorig jaar.

Verscheidene campagnewagens met grote reclameborden rijden doorheen grotere steden als Antwerpen, Mechelen, Brussel en Gent met daarop de boodschap ’Illegaal? Ga naar huis of naar de gevangenis!’ . Om de boodschap wat kracht bij te zetten noteerde het Vlaams Belang de telefoonnummers van het kabinet van staatsssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block en het gratis 0800-nummer van Fedasil rond vrijwillige terugkeer.

Het ziet er naar uit dat de verkiezingscampagne ook in Gent bits zal zijn. Nu reeds werd er een campagnewagen van het Vlaams Belang opzettelijk beschadigd. De chauffeur van de firma New World (eigenaar van de promotiecamionettes is de firma Spicy Motion) diende klacht in wegens beschadiging van de wagen. De feiten gebeurden vrijdagavond omstreeks 19u30 aan het Fratersplein in Gent, waar de camionette was geparkeerd. De achteruitkijkspiegel en rechterkant van de promocamionette werd volledig met verf besmeurd.

De daders zijn spoorloos.

Johan Deckmyn
Vlaams Volksvertegenwoordiger

Fractieleider Vlaams Belang Gent
www.johandeckmyn.be

https://www.facebook.com/johan.deckmyn

0476/26.97.38

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...