3e Oldiesavond op de Muide

Op zaterdag 3 november vond er in de “Buurtloods” in de Gentse volkswijk Muide nu reeds voor de derde maal de “Oldies- en Schlageravond” plaats. Die avond begint een echte traditie te worden en trok ook nu weer meer dan 100 aanwezigen, waarvan er velen uit de Muide zelf kwamen.

Voor slechts 8 euro konden de aanwezigen genieten van Kartoffelsalat mit Wurst en op het programma stond er een optreden van schlagerzanger Bart Van Genth en was er ook een optreden voorzien van Ann Francois & Louis Lind. Dit alles werd op een professionele manier omkaderd door discobar Kevin. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de vzw Kinderkankerfonds UZ Gent (www.kinderkankerfonds.be). 

Gents koepelvoorzitter Johan Deckmyn sprak tussendoor het publiek toe en had het over de voorbije verkiezingen, die voor het Vlaams Belang niet echt een succes waren. Toch keek Deckmyn hoopvol naar de toekomst en beloofde de aanwezigen alvast een stevige oppositie in Gent.

Het werd een geslaagde avond, goed voorbereid en georganiseerd door plaatselijk wijkvoorzitter Joris De Rynck en zijn team. Dat belooft voor de vierde editie, volgend jaar!

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...