Vlaams Belang voert eerste vlaggenactie in Gent – ruim 600 vlaggen weg

Gisteren voerde het Vlaams Belang in Gent de eerste vlaggenactie van een reeks. Onder leiding van koepelvoorzitter en Vlaams Parlementslid Johan Deckmyn en in aanwezigheid van Kamerlid Francis Van den Eynde, fractieleider in de provincieraad Tanguy Veys en de Gentse raadsleden Ortwin Depoortere en An Inghelram werden ruim 600 vlaggen en honderden gadgets verdeeld, zoals balpennen, stickers, sleutelhangers en pins.

Deze actie kadert in de VL-campagne van het Vlaams Belang. VL staat in de eerste plaats voor Vlaanderen en voor de onafhankelijkheidsgedachte die het Vlaams Belang uitdraagt. Meer dan ooit wil het Vlaams Belang het onafhankelijke Vlaanderen als alternatief naar voor schuiven voor het communautaire geklungel van de traditionele partijen in het algemeen, en de woordbreuk van CD&V/N-VA in het bijzonder. VL symboliseert niet enkel een vrij Vlaanderen, maar VL staat ook voor veiligheid, leefbaarheid en identiteit.

Opvallend was het enthousiasme van in het bijzonder de jongeren, die duidelijk geen complexen hadden om zich als Vlamingen te uiten.

Voor het Vlaams Belang in Gent is dit een daverende start van deze actie.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...