Vlaams Belang voert actie tijdens nieuwjaarsdrink stad Gent

Nieuwjaarsattentie Vlaams Belang bij menig Gentenaren in trek
Dure parkeertarieven doorn in het oog van veel Gentenaars

Reeds voor het derde jaar op rij maakten de militanten en mandatarissen van het Vlaams Belang Koepel Gent gebruik van de nieuwjaarsdrink van de stad Gent om de Gentenaren te verwelkomen met een kleine attentie. Ook dit jaar ontvingen de Nieuwjaar vierende Gentenaren een kalendertje met een politieke spotprent.

Na vorig jaar de spot gedreven te hebben met Pierke Pierlala (zie eerste bijlage), de gesubsidieerde handpop van de Gentse socialisten, die de grap duidelijk niet kon smaken en nadien klacht indiende, werd deze keer sp.a-burgemeester Daniël Termont (zie tweede bijlage) zelf op de korrel genomen wegens het onlangs ingevoerde bijzonder onvriendelijke parkeerbeleid in Gent.

Een 1.500-tal kalendertjes gingen, ondanks de koude, vlot van de hand en menig Gentenaar sloot zich aan bij onze kritiek op de zeer dure parkeertarieven in het “gezellige” Gent.  Eenmaal de receptie werd aangevat, schoven ook de Vlaams Belangers enthousiast aan en klonken zij op een druk, boeiend en strijdbaar 2009!

Johan Deckmyn
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent
0476/26.97.38

Op de foto (vlnr.): gemeenteraadslid Gabi De boever, Vlaams Parlementslid en gemeenteraadslid Johan Deckmyn, bestuurslid Niki de Gryze, provincieraadslid Tanguy Veys, gemeenteraadslid Ortwin Depoortere en bestuurslid Martin Gyselinck

Bijlage 1Bijlage 2

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...