Vlaams Belang lanceert Oost-Vlaamse campagne

Komende maanden in teken van
Vandaag werden de trossen letterlijk losgegooid in Gentse haven

Het Vlaams Belang van Oost-Vlaanderen stelde vandaag in de Gentse haven zijn campagne “Op de bres voor Oost-Vlaanderen” voor, in aanwezigheid van diverse kopstukken en parlementsleden van het Vlaams Belang.  Onder dit motto willen de mandatarissen en de toekomstige kandidaten van het Vlaams Belang in de komende maanden in geheel de provincie Oost-Vlaanderen samen actie voeren. Dit is de eerste keer dat ze dit op deze manier doen, en het Vlaams Belang is de enige partij die dit doet.

Onder het motto “Op de bres voor Oost-Vlaanderen” stelde Vlaams volksvertegenwoordiger en lijsttrekker in 2009 voor Oost-Vlaanderen, Karim Van Overmeire, dat in de volgende weken en maanden door plaatsbezoeken de klemtoon zal gelegd worden op typische Oost-Vlaamse probleemdossiers. Het is een ambitieus programma, waarbij de partij telkens met Vlaamse, federale en lokale mandatarissen en een aantal medewerkers op een welbepaalde plaats in onze provincie zal bijeenkomen om zich te informeren, in dialoog te gaan en de oplossingen en prioriteiten van het Vlaams Belang naar voor te schuiven.

Vlaams volksvertegenwoordiger en Gents boegbeeld Johan Deckmyn mocht de spits afbijten door de analyse en de oplossingen van het Vlaams Belang te brengen op vlak van economische ontwikkeling en tewerkstelling in onze provincie.  In een 7-tal duidelijke eisen werd een economisch actieplan voor Oost-Vlaanderen voorgesteld.  Aansluitend werd letterlijk van wal gestoken met een rondvaart in de Gentse haven op de havenjacht “Jacob Van Artevelde”.

Op een aparte webstek www.opdebres.be zal men ook de Oost-Vlamingen op de hoogte houden van de gevoerde acties, de analyse, de plannen, de initiatieven,… en kan men zich tevens inschrijven op de gratis nieuwsbrief.

Op tien verschillende locaties de komende maanden – maar ook daarna – zullen de mandatarissen en de kandidaten van het Vlaams Belang in Oost-Vlaanderen in de provincie dan ook aanwezig zijn en samenwerken om tot concrete oplossingen te komen, of door acties aandacht vragen voor de problemen in de provincie Oost-Vlaanderen.

Kortom: ze staan samen op de bres voor Oost-Vlaanderen en de Oost-Vlamingen.

Tanguy Veys
Fractievoorzitter provincieraad

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...