Vlaams Belang Koepel Gent houdt grote lenteschoonmaak

In Gent duiken – jammer genoeg – steeds meer vormen van sluikstort op, tot grote ergernis van de bevolking. Deze smerige kankerplekken die het stadsbeeld grondig ontsieren, werden tot op heden nog steeds niet opgeruimd, de vele vragen van de raadsleden van het Vlaams Belang in de Gentse gemeenteraad ten spijt.

Voor het Vlaams Belang Koepel Gent is de maat vol. Geen woorden meer, zoals in het fameuze “Tienpuntenplan” van schepen Balthazar, maar daden!

Daarom zal het Vlaams Belang Koepel Gent op vrijdag 21 maart van 10u00 tot 10u30 actie voeren aan het Stadhuis. Wij steken op deze eerste lentedag zelf de handen uit de mouwen en houden een Grote Lenteschoonmaak.

Het Vlaams Belang zal aan het stadsbestuur tonen hoe erg het gesteld is in onze stad en het opgehaalde sluikstort “uitstallen”. Hopelijk zal dit de ogen openen van de beleidsmakers om eindelijk grote kuis te houden in Gent.

Johan Deckmyn, voorzitter van het Vlaams Belang Koepel Gent, zal tijdens de actie meer toelichting geven en de pers te woord staan. U wordt dan ook vriendelijk uitgenodigd op deze actie.

Ortwin Depoortere
Propagandaverantwoordelijke Vlaams Belang Koepel Gent

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...