Vlaams Belang Gent fietst! 500 gratis fietswimpels met leeuwenvlag uitgedeeld

Vandaag, zondag 14 september ’08, stond Gent in het teken van het tweejaarlijkse evenement “Gent Fietst”. Ook het Vlaams Belang was hier op sportieve wijze op aanwezig.  Aangezien de politiek op dit moment volop in het teken staat van de onderhandelingen tussen Vlaanderen en Wallonië omtrent de noodzakelijke staatshervorming, riep het Vlaams Belang dan ook de deelnemers op om nu, meer dan ooit, ruchtbaarheid te geven aan de Vlaamse verzuchtingen voor meer eigen bevoegdheden.

Daarom bezorgde het Vlaams Belang Koepel Gent, in het kader van haar VL-campagne, aan de deelnemers een gratis fietswimpel met Vlaamse leeuwenvlag. De 500 fietswimpels waren bijzonder in trek en in geen tijd waren ze uitgedeeld. De fietsende Vlaams Belang-delegatie kon aldus tussen de meer dan 4.000 fietsers regelmatig een fietswimpel met leeuwenvlag herkennen en is dan ook bijzonder tevreden over de actie die zeker voor herhaling vatbaar is!

Op de foto van enkele fietsende Vlaams Belangers ziet u ondermeer gemeenteraadslid Geert De Jaeger en provincieraadslid Tanguy Veys.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...