VL-campagne moet Gent geel en zwart kleuren

Vlaams Belang verdeelt duizenden leeuwenvlaggen en 10.000 VL-zelfklevers in Gent

Het Vlaams Belang zet de succesvolle nationale VL-campagne in Gent verder door op vrijdag 20 juni (tussen 9 en 12 u op de Vrijdagsmarkt), zaterdag 28 juni (14u Veldstraat), zondag 29 juni (10 u Van Beverenplein) en zondag 6 juli (10 u markt Ledeberg) duizenden leeuwenvlaggen en 10.000 VL-zelfklevers uit te delen aan de Gentenaars. Militanten en mandatarissen van het Vlaams Belang zullen op die dagen de leeuwenvlaggen uitdelen aan de Gentenaars.

VL staat in de eerste plaats voor Vlaanderen en voor de onafhankelijkheidsgedachte die het Vlaams Belang uitdraagt. Meer dan ooit wil het Vlaams Belang het onafhankelijke Vlaanderen als alternatief naar voor schuiven voor het communautaire geklungel van de traditionele partijen in het algemeen, en de woordbreuk van CD&V/N-VA in het bijzonder. VL symboliseert niet enkel een vrij Vlaanderen, maar VL staat ook voor veiligheid, leefbaarheid en identiteit.

De Vlaamse nationale feestdag op 11 juli is voor meer en meer Vlamingen trouwens niet enkel een dagje vrij, maar wordt door steeds meer mensen als een echte feestdag ervaren. De leeuwenvlag is het symbool bij uitstek van dat vrij en Vlaams Vlaanderen en daarom roept het Vlaams Belang de Gentenaars op om op 11 juli massaal te vlaggen. De gratis vlaggen van het Vlaams Belang moeten daar alleszins bij helpen.

Johan Deckmyn
Vlaams volksvertegenwoordiger
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent

Op deze link krijgt u een sfeerbeeld van de actie aan het Groot Kanonplein op 20 juni 2008.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...