Ontbijtgesprek met Matthias Storme

Op zondagochtend 19 oktober organiseerde het Vlaams Belang Koepel Gent opnieuw een ontbijtgesprek in Wondelgem. Voor zo’n 60 aanwezigen lieten provincieraadslid Marc Joris en eminent jurist en gekend conservatief prof. Matthias Storme hun licht schijnen over het belang van het conservatisme en de mogelijkheid om naar echt Vlaams zelfbestuur te gaan.

Het werd een gesprek met een stevige inhoud want beide sprekers lieten hun licht schijnen over de geschiedenis en het belang van het conservatisme daarin. Storme onderbouwde de stelling in de titel dat wij verantwoordelijk zijn om de realisaties van vorige generaties aangepast maar in de kern intact dienen door te geven aan de toekomstige generaties.

In zijn stelling om naar Vlaamse onafhankelijkheid te gaan bepleitte Storme een geleidelijkheid: van onderuit tot boven, bijvoorbeeld in het departement Financiën en Sociale Zekerheid.

Met deze voormiddag bleek de Gentse afdeling in staat om ook zeer stevige onderwerpen aan te snijden, zelfs op een zondagochtend. En dat het Vlaams Belang-publiek deze dagen niet uit de weg gaat.

In de fotogalerij vindt u enkele sfeerbeelden terug.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...