Dienst Waterwegen herstelt jaagpad aan Zuivelbrug

Jaagpaden
Kunststof vervangt hout

“Het jaagpad aan de Zuivelbrug, vlakbij de Kraanlei en de Vrijdagmarkt, is inderdaad in een slechte staat”, gaf schepen van Openbare Werken Martine De Regge tijdens de gemeenteraadszitting toe aan Vlaams Belang-raadslid Kristina Colen. “Het pad werd aan de kant van de Kraanlei afgesloten. Momenteel is de dienst Waterwegen en Zeekanaal bezig met de herstelling van het jaagpad aan de Ketelvest. De houten planken worden daar door kunststof vervangen. Die aanpak zal ook worden gebruikt voor het jaagpad aan de Zuivelbrug”, aldus De Regg. (JCG)
Het Laatste Nieuws, Gent-Wetteren-Lochristi


JAAGPADEN
Kunststof vervangt hout

Het houten wandelpad langs de Leie, tussen de Zuivelbrug en Krommewal, wordt binnenkort vernieuwd. Dat antwoordde schepen van Openbare Werken Martine De Regge (SP.A) op een vraag van gemeenteraadslid Kristina Colen (Vlaams Belang).

Het wandelpad in kwestie verkeert al jaren in slechte staat en is al verscheidene keren opgelapt. ‘Op dit ogenblik is de afwerking bezig van het soortgelijke jaagpad langs de Ketelvest. Daar is het hout vervangen door kunststof. Zodra die werken helemaal klaar zijn, zouden de werken aan de Zuivelbrug beginnen. Ook daar komt er kunststof in plaats van houten planken.’ (tod)
Het Nieuwsblad / Aan Gent gebonden

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...