150 banen sneuvelen bij Volvo

Nieuwe barst in het glamour-beeld van het Gents beleid

Voor enkele dagen mochten we vernemen dat in enkele Gentse volkswijken tot 70% van de woningen onbewoonbaar zijn. Gisterenavond werd dan weer meegedeeld dat 150 banen bij Volvo zouden sneuvelen.

Er blijft stilaan niets meer over van de glitter en glamour die steeds weer gebruikt werd om het paarse beleid in Gent op te smukken. De jarenlang volgehouden goed-nieuws-show doet het niet meer. De regelmatige bezoeken van koning en koningin aan Gent zullen hier weinig aan veranderen.

Het Vlaams Belang start in dit verband een politiek offensief om het beleid op zijn verantwoordelijkheid te wijzen. Maandag zal Francis Van den Eynde tijdens het vragenuurtje in de gemeenteraad het schepencollege aan de tand voelen. Volksvertegenwoordiger Ortwin Depoortere zal in de commissie Bedrijfsleven van de Kamer de regering interpelleren en Vlaams Parlementslid Johan Deckmyn zal de nodige vragen stellen aan Minister-President Yves Leterme en Minister Moerman die zopas in Zweden bij Volvo op bezoek waren. Het Vlaams Belang zal ook over enkele dagen actie voeren aan de ingang van het Volvo-bedrijf.

Hoogachtend, Kristina Colen
Voorzitster Vlaams Belang afdeling Gent

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...